Vervoer

Goed bedrijf voor het huren van bedrijfswagen in Eindhoven

Onlangs hebben wij bij een onderneming een aantal bedrijfswagens in Eindhoven gehuurd. Onze onderneming had een grote klus gekregen. Omdat wij voor deze klus veel materialen moeten vervoeren hadden wij veel voertuigen nodig. Wij hebben veel voertuigen in het bezit, maar toch waren dit er niet genoeg. Zo moesten wij bij een onderneming terecht voor het huren van een aantal voertuigen. Via de welbekende zoekmachine gingen wij op zoek naar een zaak hiervoor. Zo kwamen wij terecht bij: Autogroep Bos & Slegers. Zij hebben een heel groot autopark waar heel veel auto’s staan die beschikbaar zijn en waar jij uit kunt kiezen.

Bedrijfswagen Eindhoven

Diverse diensten

Wij hebben dan ook zeker een bezoekje aan deze autopark gebracht. Er staan daar voertuigen in verschillende klassen en van diverse merken. Ook zijn de voertuigen in verschillende formaten te krijgen. Samen met de medewerker hebben wij een aantal opties besproken en zo hebben wij een goede keuze gemaakt. Ook de duur werd besproken, zo is het mogelijk om een dag, week of maand of langer een voertuig te huren. Ook kan jij bij deze zaak terecht voor:

  • Zakelijke lease
  • Private lease
  • Occasion lease
  • Velgen en banden service
  • Autoschade

Wil jij meer weten over de mogelijkheid om bedrijfswagens in Eindhoven te huren? Neem dan eens een kijkje op de website.