Zakelijk

Bekijk risico inventarisatie evaluatie kosten

Afgelopen week heb ik mijn risico inventarisatie evaluatie kosten laten bereken. Dit heb ik gedaan op de website van Rieofferte.nu Daar moet je alle gegeven invullen zoals: branche, bedrijfsnaam, aantal vestigingen en werknemers. Zo kunnen ze een inschatting maken van jouw risico inventarisatie evaluatie kosten. Ik ontving vervolgens een offerte die ik heb geaccepteerd. Ze zijn namelijk erg voordelig en als je het vergelijkt met overige aanbieders al helemaal!

De afspraakrieofferte

We hadden een afspraak om 10:00 en ze kwamen netjes op tijd. Tijdens de inspectie hebben ze alles grondig gecheckt en hebben ze alles omgeschreven wat er aangepast moet worden. Zo voorkom je waarschuwingen en boetes. Het is daarom van belang om als ondernemer zijnde dit met regelmaat te laten checken. Dit kan bij Rieofferte erg voordelig. Dat terwijl ze kwaliteit leveren.

Op de website vind je veel informatie over de werkwijze. Je kan geheel gratis een offerte aanvragen om te kijken wat de kosten zijn en eventueel een afspraak maken. Mocht je vragen hebben kan je ook telefonisch contact opnemen of een mail sturen. Maak hier ook gebruik van, want ze hebben een uitstekende klantenservice die jou goed ondersteunen.