Vervoer

C1 rijbewijs

Wesseldijk

Voor het halen van je C1 rijbewijs zit je bij Verkeersschool Wesseldijk goed. Ze zijn gevestigd in Arnhem, Nijmegen, Tiel en Ede. Je hebt dit rijbewijs nodig als je een motorvoertuig wilt besturen waarvan de toegestane maximummassa tussen de 3500 en 7500 kg bedraagt, zoals een lichte vrachtwagen of een camper. Je moet hier 18 jaar voor zijn en het rijbewijs is 5 jaar geldig. Je kan dit rijbewijs halen als je de 2 theorie-examens hebt gehaald. Dit zijn de RV1-light en R2C. De opleiding behandelt zowel praktijk als theorie. Ook hebben ze natuurlijk aandacht voor het voertuig zelf. Meer informatie staat op de website!

c1 rijbewijs

C1 rijbewijs bij Verkeersschool Wesseldijk

Ze hebben dus 4 vestigingen in Arnhem, Nijmegen, Tiel en Ede en in Nijmegen hebben ze ook een eigen praktijk oproep plaats voor de categorie├źn: C / C1 / D / CE / C1E. Voor het rijbewijs C1 is door de CCV een medische keuring en een registratieformulier CBR Eigen Verklaring. Als je in het bezit bent van een C1 rijbewijs dan mag je met een aanhanger of oplegger rijden van maximaal 750 kg rijden. Als deze zwaarder is heb je het CE rijbewijs nodig, die je natuurlijk ook bij Wesseldijk kan halen. Je kan ook bij Verkeersschool Wesseldijk terecht voor een vrachtwagen rijbewijs spoedopleiding. Je kan het dan al halen in 3 dagen.

Verkeersschool

Informatie over Wesseldijk

Als je meer informatie wil hebben over verkeersschool Wesseldijk, of over het halen van je rijbewijs dan kan je een kijkje nemen op de website van verkeersschool Wesseldijk. Ook kan je door de weeks bellen naar het volgende nummer: 026 3635152 en je kan altijd een mailtje sturen naar info@verkeersschoolwesseldijk.nl. Ook als je vragen hebt kan je contact opnemen via de bovenstaande nummers. Ook kan je verkeersschool Wesseldijk volgen op sociale media.