Lifestyle

De beste koptelefoon als kerstcadeau

koptelefoon

Een mooi cadeau

Voor kerst geven mijn vriend en ik elkaar elk jaar steeds grotere cadeaus. Daarmee bedoel ik dat ze in waarde telkens groter zijn. Vorig jaar gaf ik mijn vriend met kerst wat spellen voor zijn xbox, maar dit jaar had ik een beter idee. Ik besloot mijn vriend de beste koptelefoon als kerstcadeau te geven. Deze kan hij dan gebruiken als hij aan het gamen is. Voor mij is dat een win-win situatie, want dan heb ik geen last meer van het geluid! Hij kan tegelijkertijd met zijn vrienden praten tijdens het gamen, dus daar zal hij vast blij mee zijn. Ik had al snel de beste koptelefoon gevonden en liet het inpakken. Nu ligt het pakketje al een tijdje onder de boom, en mijn vriend heeft geen idee wat er in zit!

Benieuwd

Natuurlijk ben ik ook benieuwd wat hij dit jaar voor mij gekocht heeft. Zo’n mooie koptelefoon zou ik ook wel willen krijgen, maar sieraden zijn toch meer mijn ding. Vorig jaar kreeg ik een mooie ring. Ik denk dat de kans er wel in zit dat ik dit jaar bijpassende oorbellen krijg. We zullen het volgende week zien! Alvast fijne feestdagen gewenst allemaal!