Zakelijk

De juiste pos systemen

Er komt veel kijken bij een eigen onderneming. Zo zijn er heel veel pos systemen waar we nu uit kunnen kiezen. Ik had een oude pos systeem overgenomen van de vorige eigenaar, maar deze werkt niet zo goed. Ik had al geld vrijgemaakt om te investeren in een nieuw kassa systeem, dus na de eerste maand was het al wel duidelijk dat ik hier in wilde investeren. Ook mijn werknemers waren er erg blij mee, voor hen was het wel even afzien. Omdat de workflow nog niet helemaal goed is, nog niet op elkaar afgestemd, moesten we roeien met riemen die we hadden. Er zijn een aantal pos systemen die ik uit wil proberen, op basis daarvan wil ik een keuze maken. Omdat ik nu al wel een goed zicht heb op mijn werknemers, kan ik ook aan de hand van hen uitkiezen wat het beste bij ze gaat passen. Verder gaat het trouwens erg goed, ik had niet verwacht dat we meteen zo in trek zijn bij het publiek. We hadden eigenlijk vanaf de eerste week de omzet die we wilden bereiken na een half jaar. Dat is bijzonder toch? Ik denk dat ik het misschien iets te voorzichtig had begroot.

bos