Verkeer

Deze rijschool Lunteren heeft een goede reputatie

rijschool lunteren

Wanneer je zoekt op ‘rijschool Lunteren‘ kom je vanzelf uit bij verkeersschool Wesseldijk. Ik ben op dit onderwerp uitgekomen omdat ik laatst een lesauto naast mij zag rijden van deze firma. Ineens kreeg ik een flashback van de tijd dat ik hier rijlessen nam. Omdat mij dit toen er tijd zo enorm goed bevallen wil ik hun naam graag met jullie delen.

Ik had overigens wel het geluk dat ik niet alle lessen zelf hoefde te betalen. Mijn hele familie hadden een grote pot met geld bij elkaar gelegd en zo hoefde ik zelf uiteindelijk maar weinig bij te leggen. Dit was dan ook gelijk een opluchting omdat er eigenlijk niet voor gespaard had. Ik zou tegenwoordig dan ook niet meer zonder mijn rijbewijs kunnen. Vooral voor mijn werk moet ik elke dag zo’n dertig kilometer rijden.

Kwaliteit hier hoog in het vandaal

rijschool lunterenNatuurlijk had ik de website van verkeersschoolwesseldijk.nl vergeleken met andere. Hier kwam ik er al snel achter dat deze rijschool ook echt de goedkoopste was. Dit terwijl de kwaliteit goed gewaarborgd wordt. Dit komt omdat Wesseldijk alleen gecertificeerde instructeurs in dienst heeft. Dit merk je dan ook gelijk als je in de auto zit, de rust die mijn instructeur uit droog in de auto zal ik nooit meer vergeten.

Naast particulieren geven zij ook rijlessen aan zakelijk bestuurders. Tegenwoordig is bijscholing iets wat steeds vaker terugkomt, vooral in de transport. Benieuwd of er iets voor jou tussen staat? Dan moet je ze maar eens bezoeken. Voor vragen aan mij kun je onderaan deze pagina een reactie plaatsen.