Meubilair

Een mooie nieuwe picknickset gekocht

picknickset

Eindelijk hebben wij een fraaie picknickset in onze tuin staan. Eentje waar wij niet meer bang voor hoeven te zijn dat deze met een storm weg kan waaien. Ook is deze voor dieven onmogelijk om ongevraagd mee te nemen, want dit materiaal is van beton gemaakt. Het mooie aan deze banken is dat zij in een mooie kleur geverfd kunnen worden, antraciet is de meest gebruikte kleur.  

picknickset

Ook een picknickset kopen?

Nadat wij afgelopen zomer een keer de gordijnen in onze woonkamer open maakte en erachter kwamen dat onze tuinset gestolen was, waren wij best wel geschrokken. Het idee dat er een wildvreemde op jouw eigen terrein is geweest. Gelukkig niet binnen, maar dat maakte de schrik er niet minder om. Dit was de reden dat wij op zoek moesten naar een andere zitgelegenheid. Hierdoor kwamen wij bij HeBlad uit. Dit bedrijf bestaat al sinds 1994 en maakt de mooiste betonnen materialen die je maar kan bedenken.

Een fraaie uitstraling

Inmiddels hebben wij een mooie set uitgezocht en deze besteld. Nu hoeven wij ons geen zorgen meer te maken dat ongenode gasten deze komen stelen. Het voordeel is dat deze picknickset tegen weer en wind kan en dus gewoon in elk jaarseizoen kan blijven staan.