Mode

Een stoere kort leren jasje gezocht

Korte leren jas

Zo nu en dan ben ik druk in de weer om nieuwe jassen voor het gezin te zoeken. Dit naar aanleiding van het feit dat mijn man én onze kinderen er nooit zin in hebben. Die zien wat dat betreft het liefst dat een nieuwe jas “zo” komt aanwaaien. Zo wilde ik voor mijn man een kort leren jasje vinden. Hijzelf heeft al wel eens  vaker aangegeven dat hij graag een leren jas wilt hebben. Echter vond ik de kosten voor een leren jas nogal aan de hoge kant waardoor ik het niet heb gekocht.

Korte leren jas

Eindelijk gevonden

Nu dat ik het internet heb uitgevonden waar het mogelijk is om te shoppen wist ik het zeker dat ik online ga bestellen. Zo ben ik via Google gaan zoeken naar een leren jas en terecht gekomen op de website van leren-jassen-heren.nl. De kosten welke zij hanteren voor een leren jas is zeer aantrekkelijk! Ik weet in ieder geval wel zeker dat ik hier een leren jas voor mijn man ga bestellen. Overigens nog even in de categorie “dames” gekeken of dat er nog iets leuks voor mezelf te vinden is…