Tips

Een theedoek laten bedrukken

theedoek laten bedrukken

Je wilt een theedoek laten bedrukken, dan ben je op zoek naar een bedrijf die dit voor je kan doen. Natuurlijk kan je dit zelf gaan doen, maar of dat er mooi uit komt te zien is een heel ander verhaal. Daarom is het beter om deze klus uit handen te geven aan een professioneel bedrijf. De naam van het bedrijf is Strandlakens.nl / Konavo. Hier kan je al een leuk assortiment bekijken en uit bestellen. Zo is het hier mogelijk om zelf een handdoek uit te kiezen en deze te laten bedrukken met een naam of afbeelding.

Theedoek laten bedrukken met ons logo erop

Wij zijn een klein bedrijf, een B & B, hier hebben wij twee kamers die wij aan particulieren kunnen huren. Erg leuk en daarom wilden wij graag ons logo in het textiel laten drukken. Hiermee maken wij een beetje meer bekendheid en voor onze gasten is het ook leuk om te zien waar zij zitten.

Via Strandlakens.nl hebben wij een bestelling geplaatst. Best wel moeilijk, omdat er zoveel verschillende soorten en kleuren hier te bestellen zijn. Uiteindelijk hebben wij meerdere leuke setjes hier besteld en deze staan geweldig in onze huurkamers.