Kweken

Een verwarmingskabel onder de grond

verwarmingskabel

Elke kweker weet als geen ander dat een verwarmingskabel ervoor kan zorgen dat zaadjes eerder ontkiemen bij een warme temperatuur. Helaas is het in Nederland hollen of stilstaan en kan je hier weinig van het weer op aan. Daarom had ik besloten om de zaadjes die ik wilde gaan stekken te helpen om de temperatuur boven de 17º C of meer te houden. Om aan de nodige materialen te komen heb ik op de webshop van de Grow Expert gekeken. Hier heb je de keuze uit een enorm assortiment van meer dan duizenden producten. En mocht je er even niet uitkomen, schakel dan de hulp van één van de medewerkers in. 

verwarmingskabel

Ze groeien als kool

Wat heb ik genoten van mijn pas gepote zaadjes, want nog geen week later zag je de eerste kiemen al boven de grond uitkomen. Moet er dan wel bij zeggen dat ik hier een beetje mee geholpen heb door een verwarmingskabel onder de grond te stoppen. Op deze manier blijft de temperatuur op een constante temperatuur en dat is alleen maar goed voor de plantjes. 

Ben jij ook nieuwsgierig naar de producten die allemaal bij deze webshop te koop zijn, neem dan maar snel een kijkje op deze site.