Lifestyle

Eindelijk een hip geboortekaartje gevonden!

geboortekaartje

geboortekaartje

Modern kaartje

Online zocht ik naar een hip geboortekaartje en die had ik al gauw gevonden bij Kiss! Al een tijdje was ik op zoek naar hippe geboortekaartjes, maar die zocht ik telkens in winkels. Ook bij baby winkels heb ik nagevraagd of zij tips hadden. Telkens kwam ik uit bij geboortekaartjes die niet hip waren, maar eerder saai en stoffig. Dat wilde ik natuurlijk niet! Online typte ik dus een keer ‘hip geboortekaartje kopen’ in en al snel zag ik Kiss geboortekaartjes voorbij komen. Zij hebben een groot aanbod aan geboortekaartjes voor jongens, meisjes en tweelingen! Er zijn veel verschillende stijlen. Zo kun je dus kiezen voor hip of modern, maar ook voor iets klassieks. Wat een leuke webshop is dit zeg!

Samen met mijn man hebben wij toen een leuk geboortekaartje uitgezocht. Wanneer de baby er was konden wij de details toevoegen en de kaartjes bestellen. Die werden toen al snel geleverd en dat was erg fijn, zo was iedereen vlot op de hoogte. Dat is natuurlijk erg leuk wanneer de baby is geboren. Wij hebben veel felicitaties ontvangen maar ook veel complimenten over het kaartje!

Bij ons in huis heeft het kaartje een mooie plekje gekregen. Zo blijven wij er extra lang van genieten!