Mode

En maatpak in Rotterdam kopen

maatpak Rotterdam

Wanneer jij op zoek bent naar een mooi maatpak Rotterdam, dan moet je eens bij de winkel van Verschoor gaan kijken. Natuurlijk kan je naar een winkel gaan en hier een fraai model kopen, maar dan loop je het risico dat je niet de enige bent die hiermee loopt. Omdat ik een andere functie op mijn werk heb gekregen, leek het mij verstandig om hiervoor ook een andere garderobe aan te schaffen. Met een spijkerbroek nu de werkvloer op te gaan kan echt niet meer. Nadat ik  een afspraak met de kleermaker had gemaakt, heb ik eerst, onder het genot van een kopje koffie, mijn wensen kenbaar gemaakt.  

maatpak Rotterdam

Geweldig mooi maatpak in Rotterdam laten maken

Nadat ik onder het genot van een kopje koffie mijn wensen kenbaar heb gemaakt, is de kleermaker aan de slag gegaan. Eerst werden alle maten nauwkeurig opgemeten. Ook kon ik een leuke stof uitzoeken en de knopen die hierbij gebruikt moesten worden. Al met al een bijzonder mooi geheel. Zo heb ik meteen de opdracht gegeven om vier van deze pakken te maken.

Ondertussen heb ik mijn spijkerbroeken ingeruild voor een bijzonder mooi maatpak die in Rotterdam gemaakt is. Zoiets moois kan je in een gewone modezaak niet vinden.