Wellness

Genieten bij beautysalon Amersfoort

Vorige week heb ik heerlijk mogen genieten bij beautysalon Amersfoort. Dit omdat de kinderen lekker met opa en oma op stap waren en mijn man en ik even wilde ontspannen. Door iets te gaan zoeken wat we beide leuk vinden zijn we uiteindelijk bij beauty studio Hanneke terecht gekomen. Daar bevindt je in een oase van rust waar je heerlijk kan vertoeven.

Hanneke-logo-nieuwdeflos2-1-e1441098552630

Aangezien we beide een behandeling wilde ondergaan hebben we telefonisch contact opgenomen met hun in de hoop het snel geregeld te krijgen. Je weet het immers maar nooit hoe druk het kan zijn toch? Zo heb ik ervoor gekozen om een gezichtsmassage te nemen en hij wilde maar al te graag een massage voor zijn voeten hebben. Persoonlijk ben ik hier niet zo’n fan van als ze aan mijn voeten zitten maar hoe dat ik zag hoe zorgvuldig hun te werk gingen wilde ik ook! Een heerlijke dag hebben we gehad en aan het einde van de dag zijn we nog heerlijk uit eten geweest. Ik kan in ieder geval met zekerheid zeggen dat beauty studio Hanneke het voor mekaar heeft gekregen dat wij weer nieuwe energie hebben.