Lifestyle

Gezellige kroeg Alphen aan den Rijn

Ik woon nog niet zo heel lang in Alphen aan den Rijn en daarom ben ik nog een beetje aan het kijken wat hier allemaal te doen is.  Echter kwam ik er op de eerste dag al achter dat er hier een gezellige kroeg Alphen aan den Rijn is. Doordat ik op zoek was om iets te eten kwam ik deze kroeg tegen, waar op het moment een dart wedstrijd aan de gang was. Kan wel zeggen dat hier een zeer gezellige sfeer hing en behalve dat ik er alleen maar kwam om te eten was de avond snel voorbij. Ik kwam namelijk pas tegen twaalven thuis, nadat ik getuige was geweest van een zeer spannende dart wedstrijd.  

kroeg Alphen aan den Rijn

Ook voor een ontbijt op de zaterdag hier aan het juiste adres

Er wordt niet voor niets gezegd dat Paul’s Darthuis is de gezelligste kroeg van Alphen aan den Rijn is en ik kan daar nu over meepraten. Ben er vaak in de avond te vinden. Tegenwoordig ben ik ook op de zaterdag in deze bruine kroeg aanwezig. Het is hier dan de mogelijkheid om vanaf 7.00 uur een lekker ontbijt te nuttigen. Natuurlijk ben ik niet om 7.00 uur aanwezig, maar dit ontbijt met lekkere koffie en verse broodjes wilt niemand missen.