eten

Goed restaurant Den Bosch Centrum

restaurant Den Bosch Centrum

Wil jij een keer lekker eten in een goed restaurant in Den Bosch centrum, kom dan naar de 7evendenhemel. Hier kan je heerlijk lunchen, dineren of borrelen. Al met al een zeer goede plaats om heerlijk te kunnen eten. Wil jij met een groep van meer dan 9 personen langskomen, vergeet dan niet om te reserveren. Dit kan je het beste telefonisch doen, anders loop je de kans om met een lege maag weer naar buiten te moeten gaan. Om al een kijkje in de keuken te kunnen nemen, kan je online de website en de menukaart al bekijken.

Lekker wezen lunchen in een restaurant in Den Bosch

Een dagje shoppen in deze grote stad maakt hongerig en daarom gingen wij op zoek naar een horeca gelegenheid waar wij een hapje konden eten. De 7evendenhemel was het geworden en achteraf gezien een uitstekende keuze. Hier hebben wij heerlijke gerechten van de lunchkaart gekozen. Zoals de club 7e hemel vlees, een snee brood met eiersalade, hoenderfilet, spek, tomaat, komkommer en diverse slasoorten. Maar ook de Herford-burger was heerlijk, om je handen erbij op te eten.

Een volgende keer komen wij zeker terug naar de 7evendenhemel, maar dan voor een diner. Want ook hiervoor stonden heerlijke gerechten op de kaart.