Lifestyle

Goede kapper Eemnes gezocht

Vanaf het moment dat ik ben verhuisd naar Eemnes hoopte ik alles direct te vinden zodat ik niet achteraf hoef te zoeken. Tijdens het zoeken op het internet kon ik gemakkelijk een tal van bedrijven vinden die ik goed kon gebruiken. Het enige wat ik nu nog nodig had was een kapper Eemnes zien te vinden. Uiteindelijk ben ik weer via het internet gaan zoeken en terecht gekomen op de website van Hairfantasy. Deze kapper is gevestigd in Naarden wat een paar minuutjes is met de auto. Wat mij namelijk direct opviel bij hun waren de kosten voor de behandeling. Deze was namelijk een stuk goedkoper als wat ik voorheen heb betaald bij een kapper. Aangezien ikzelf niet weet hoe dat hun knippen heb ik een afspraak gemaakt om dit met mijn eigen ogen te mogen bekijken.

logo-2

Uiteindelijk heb ik deze afspraak afgelopen maandag gehad en moet eerlijk zeggen dat ik het zeer goed heb ervaren. Goede hulp en duidelijke richtlijnen waaraan wordt gehouden. Dit vond ik persoonlijk zo prettig waardoor ik mijn man ook bij deze kapper heb aangemeld. Ook voor onze bruiloft kunnen ze de haren doen wat ik dan weer enorm prettig vind!