financieel

Klik hier voor het beste forensisch onderzoeksbureau

svb-forensics

Op een maandagmorgen kreeg ik een bijzondere opdracht van mijn baas. Hij wilt namelijk een forensisch onderzoeksbureau inschakelen om een rechtszaak op te lossen. Het forensisch onderzoeksbureau moet ons helpen inzicht te krijgen van de financiële situatie. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat wij elk jaar netjes belasting hebben betaald. Als dit niet zo is, moeten wij dit gewoon vooralsnog betalen. Om een beter beeld te krijgen van de bedrijven die ons kunnen helpen ben ik het internet opgegaan.

Zoekensvb-forensics

In de tussentijd kreeg ik te horen van mijn baas dat ik bij SBV moest kijken voor het beste advies. Het leek mij verstandig om dit bedrijf te vergelijken met de andere bedrijven op het internet. Al gauw kwam ik erachter dat dit bedrijf deskundiger en meer ervaren is dan de concurrenten. Op elk gebied steken zij ver boven de concurrent uit. Dit is precies waar ik naar op zoek ben. Even later heb ik besloten om met dit bedrijf contact op te nemen en de mogelijkheden te bespreken. Gedurende het gesprek werd ik netjes te woord gestaan en zijn mijn vragen zorgvuldig beantwoord. Voor de volgende week hebben wij een afspraak ingepland om de details te bekijken, geweldig!