Mode

Leren jas dames is erg mooi

leren jassen dames

Een tijdje geleden begon ik aan mijn zoektocht naar de perfecte leren jas dames. Ik vond dit erg lastig aangezien er een erg breed aanbod is, er een heleboel neppe jassen in omloop zijn, en ik simpelweg niet ieder model erg mooi vond. De leren jas dames is erg mooi en ik kan de jas zeker aanraden aan alle dames!

leren jassen dames

Als gegoten

Niet alleen is de jas erg mooi, maar hij zat ook nog eens als gegoten. Ik vond het niet alleen belangrijk dat de jas er mooi uit zou zien maar dat ‘ie ook lekker zou zitten. Dit is zeker het geval bij de leren jas van Doci. Ik ben helemaal blij met mijn jasje en kan dan ook niet wachten totdat het winter is en ik het jasje wat vaker kan dragen dan nu. Ik heb helemaal zin om de jas te gaan stylen met verschillende items uit mijn kast, en zo tot een toffe outfit te komen. Ik ben helemaal blij met mijn jasje en vind het dan ook een echte aanrader. De winter is beter met een mooie leren jas, en een lekkere sjaal. Zo kom je de winter goed door, geloof mij maar!