Zakelijk

Meer weten over toetsing rie? Klik hier!

SBS-logo-kl

De afgelopen tijd is mijn bedrijf erg gegroeid. Voordat ik het wist hebben wij al meer dan twintig nieuwe mensen aangenomen. Dit betekend dat het werknemersaantal nu al rond de zevenentwintig is. Nu is mij verteld dat ik het verplicht is om een toetsing rie toe te passen op het bedrijf, als het werknemersaantal boven de vijfentwintig is. 

Internet02A14S3P

Nu weet ik hier niet veel van af en heb ik besloten om het internet op te gaan. Een van mijn medewerkers heeft mij verteld dat je op het internet meer informatie kan vinden over de toetsing rie. Na een tijdje zoeken kwam ik de website van SBS terecht. Dit bedrijf is al jaren ervaren en weet als geen ander om de beste toetsingen af te nemen. Mijn medewerker heeft dit bedrijf overigens ook aangeraden om de toetsing hier te laten doen.

Contact

Om een betere uitleg te krijgen dan vermeld staat op de website, ben ik terecht gekomen bij de klantenservice van het bedrijf. De medewerker neemt zeer vriendelijk de telefoon op en beantwoord gedurende het gesprek netjes mijn vragen zorgvuldig. Geweldig bedrijf! Voor de volgende week hebben wij al een afspraak gemaakt om de rie in te plannen.