Wonen

Mijn complimenten over het dakdekkersbedrijf in Haarlem

dakdekkersbedrijf Haarlem

Het dakdekkersbedrijf uit Haarlem, is waar ik graag mijn complimenten over wil achterlaten op dit blog. De reden hiervan is niet alleen omdat zij zo goed werk hebben afgeleverd, maar ook omdat zij dit doen voor een aantrekkelijke prijs. 

Een tijdje geleden toen het een aantal dagen flink aan het regenen was, viel het mij op dat er boven het raam in de slaapkamer lekkage was. Dit kwam duidelijk van de buitenkant vandaan en omdat ik een koopwoning heb moest ik dit allemaal zelf regelen. Ik baalde hier natuurlijk erg van omdat ik bang was voor erg hoge kosten.

dakdekkersbedrijf Haarlem

Een goede en snelle service

Toen ik op het internet keek en dit dakdekkersbedrijf uit Haarlem vond, besloot ik contact met hen op te nemen. De volgende morgen kon ik al iemand verwachten voor een diagnose. De man vertelde dat hij de lekkage kon verhelpen en ook wist hij mij te vertellen wat het moet gaan kosten. Dit viel mij zo erg mee dat ik natuurlijk direct de reparatie heb laten uitvoeren. 

Een poos terug heb ik iemand gesproken die een soortgelijk probleem had. Toen ik hoorde wat hij daarvoor moest betalen moest ik even slikken. Zo zie je maar dat je voor een uitstekende kwaliteit helemaal niet zoveel hoeft te betalen.