Wonen

Naambordjes maken was leuk om te doen

naambordjes maken

naambordjes maken Van ons samen

Mijn vriend was bij mij in huis ingetrokken, en dat was natuurlijk erg wennen! Nooit eerder heb ik met iemand samengewoond, dus het was even zoeken naar een goede middenweg waar wij allebei blij mee waren. Ik ben erg beschermend over mijn ruimte en hij nam juist die ruimte in. Wij besloten toen het een en ander in huis te veranderen en te vernieuwen, zodat het van ons beiden was. Niet meer alleen van mij. Het eerste dat ik besloot te doen was een naambordje maken. Er hing sowieso geen mooi naambordje voor mijn huis, dus samen een naambordje maken was een mooi idee. Wij besloten te gaan voor een leuk naambordje van RVS. Het strakke design spreekt ons allebei aan. Wij hebben er het huisnummer en onze beiden voornamen op gezet. Het ziet er erg mooi uit!

Perfecte service

Wij hadden wat vragen over de levering, en Unieknaambord.nl stond gelijk klaar ons te beantwoorden. Wij hebben perfecte service van hen gekregen en daar zijn wij echt over te spreken! Als je nog eens een naambordje wilt bestellen, doe dat dan bij Unieknaambord.nl, het gaat makkelijk en snel en de service en kwaliteit zijn uitmuntend naar mijn mening.