Gezondheid

Neem deel aan een stilte retraite weekend in Nederland

stilte retraite weekend Nederland

Lijkt het je wat om deel te nemen aan een stilte retraite weekend in Nederland, lees dan deze blog. Via Hartenlicht, welke is opgericht door initiatiefneemster Annemieke Rodenburg, is het mogelijk om hieraan deel te nemen. Door het jaar zijn er verschillende data’s en sessies waar jij je in kan schrijven om deel aan te nemen. Annemieke geeft al vanaf het jaar 2000 deze stilteactiviteiten en voor haar is het een passie om dit door te kunnen geven aan andere mensen. Mensen die zo gehaast door heet leven gaan, dat zij zelf niet in de gaten meer hebben waar zij mee bezig zijn.

Geweldige ervaring om deel te nemen aan een stilte retraite weekend in Nederland

Werk is mijn passie en passie is mijn leven. Dat motto heb ik altijd in mijn achterhoofd gehad, tot ik op een dag instortte. Ik kon niet meer nadenken en al helemaal niet meer mijn werk uitvoeren. De artsen noemden het een burn out. Ja en daar zat ik dan, thuis en zonder mijn werk.

Gelukkig heb ik op tijd het licht weer gezien, in dit geval het Hartenlicht. Door deel te nemen aan de stilte ervaringen ben ik weer tot mijzelf gekomen. Gewoon even weg van alle drukte in mijn leven en tot rust komen. Zelf mijn mobiel en laptop werden in deze periode niet meer gebruikt en alleen dat was voor mij al een hele beademing.