Cadeau

Nieuwe poppenhuis besteld

Poppenhuis

Van de week is mij toch iets overkomen… Ik was erg druk bezig met het schoonmaken van het huis en viel per ongeluk op het poppenhuis van mijn jongste dochter. Hier baalde ik zo van waardoor ik heb geprobeerd om haar huisje te repareren. Helaas is dit mij niet gelukt waardoor ik vrijwel meteen online ben gaan zoeken of dat ik een nieuw huisje voor haar kan vinden.

Online gevonden

Poppenhuis

Tijdens het zoeken op het internet heb ik diverse bedrijven gezien die het aanbieden. Echter op de website van persempretoys.nl viel het mij op dat de kosten voor de aanschaf hier een stuk lager ligt dan wat ik bij andere bedrijven heb gezien. Voor mij was het dan ook duidelijk dat het bestellen van een prachtig huisje hier gaat lukken. Overigens hebben wij er wel voor gekozen om het huisje voor kerstmis aan onze dochter te geven. Zo hebben wij natuurlijk een “extra” cadeautje voor onder de boom. Onze dochter daarentegen zal hier onwijs veel van genieten. Nu maar hopen dat deze kleuren ook haar wens is. Al met al ben ik in ieder geval tevreden over het feit dat wij eindelijk een huisje hebben gevonden voor haar.