Uncategorized

Omscholingstrajecten

Als je in je huidige baan toch niet helemaal gelukkig bent of als je erachter komt dat je de verkeerde opleiding hebt gevolg voor jouw droombaan dan kan je kiezen voor een omscholingstraject bij Fabius opleidingen. Je vindt hier een ruim aanbod aan opleidingen, waarbij je geen specifieke vooropleiding nodig hebt. De meeste MBO opleidingen kan je al in 1 jaar afronden, waardoor je snel aan de slag kan. Daarnaast volg je wekelijks 1 les van 3 uur in de ochtend of middag, zodat je deze opleiding ook heel makkelijk naast je huidige werk of andere dagelijkse bezigheden kan volgen. Fabius opleidingen maakt het omscholen lekker makkelijk, zodat je alsnog aan de slag kan in de baan waar jij gelukkig van wordt.

Soorten opleidingen

Je hebt bij Fabius opleidingen veel opleidingen voor een kantoorbaan, waaronder de opleiding tot administratief medewerker, secretaresse, receptioniste, medewerker klantenservice en contactcenter medewerker. Daarnaast kan je ook kiezen voor de opleiding boekhouden of de opleiding tot online marketing medewerker. Zo biedt Fabius opleidingen een groot aanbod aan opleidingen, waarmee je je makkelijk en snel laat omscholen. Voor de meeste opleidingen geldt dat je de opleiding administratief medewerker gevolgd moet hebben voor je bezig kan met de vervolgopleiding. Daarmee geldt dat je in 1 jaar tijd maar liefst 2 diploma’s op zak hebt. De opleidingen hebben, dankzij de ervaren en professionele docenten en de kleine klassen, een hoge slagingspercentage.

Omscholen zonder gedoe

Je volg de opleiding 1 ochtend of 1 avond in de week tijdens een les van 3 uur. Daarnaast besteed je thuis ook nog wat tijd aan de opleiding. Hoeveel dit is, verschilt per persoon en de voorkennis. Vaak gaat het om relatief weinig uren, zodat je nog prima naast de opleiding kan werken en voor de kinderen kan zorgen. Daarnaast heeft Fabius opleidingen meer dan 50 leslocaties in Nederland, zodat er altijd een locatie bij jou in de buurt zit. Zo hoef je ook niet ver te reizen om een van de vele leuke opleidingen te volgen. Binnen afzienbare tijd heb je een praktijkgerichte opleiding gehaald en kan je met jouw diploma meteen aan de slag. Je laten omscholen hoeft dus helemaal niet veel gedoe te zijn en het levert je wel een leuke baan op.