Zakelijk

Onze gevel beletteren?

Het heeft nu al te lang geduurd voordat we zijn gaan renoveren. Ons pand ziet er wat dat betreft niet uit aan de buitenkant, iets wat wij maar al te graag willen aanpakken. Helaas was er op dat moment geen budget voor waardoor we het steeds hebben moeten uitstellen. Door hier goed  voor te sparen is het toch nog gelukt om een aardig budget bij elkaar te krijgen zodat we de buitenkant kunnen aanpakken. Het eerst wat we wilde doen was ons gevel beletteren met het logo van het bedrijf. Nu dat ik niet zit te wachten op de hoge kosten hiervoor ben ik op het internet gaan zoeken naar een geschikt bedrijf die aantrekkelijk is in de kosten. Dit leidde mij dan ook naar de website van welovecolor.nl. Hier is het mogelijk om een prachtige gevel te krijgen, precies zoals jij het hebben wilt.

npf

Ook in de kosten is het bij hun een stuk goedkoper als wat ik elders heb gezien. Dit heeft mij dan ook doen beseffen dat ik het beste bij welovecolor.nl ons gevel kunnen laten beletteren. Hier hebben we dan ook akkoord voor gegeven en zijn ze de eerstvolgende werkdag aan de slag gegaan!