Tips

Rouwboeketten laten bezorgen

rouwboeketten laten bezorgen

Ik wilde een troostboeket en een paar rouwboeketten laten bezorgen. Dit had ik nog nooit eerder gedaan. Omdat ik echt geen mogelijkheid zag om de familie persoonlijk te condoleren en naar de afscheidsdienst te gaan. Een goede kennis van mij had hier al wel enige ervaring mee.Hij vond dit een echte aanrader. Hij vertelde mij dat de bloemisten die aangesloten zijn bij afscheidmetbloemen. echt vakwerk leveren. Hij raadde mij aan om eerst eens op website naar het filmpje te kijken. zo dat ik een beetje een idee kreeg wat er allemaal mogelijk was wat betreft rouwarrangementen en rouwbloemen. Na de website te hebben bekeken had ik al een goed beeld en ik wilde meteen al een bestelling plaatsen.

Heel goed contact en een perfecte service

Ik kreeg een uur daarna al antwoord op mijn bericht. De rouwboeketten laten bezorgen op de gewenste locatie was geen enkel probleem. Stap voor stap nam de bloemist alles met mij door. De kleur van de bloemen en of ik nog persoonlijke wensen had omtrent het boeket. Ik was een beetje bang dat de rouwbloemen niet op tijd zouden zijn voor de afscheidsdienst. Dat was achteraf niet nodig alles was perfect geregeld. Mocht ik ooit weer rouwbloemen nodig hebben dan bestel ik deze zeker weer hier.