marketing

seo regionaal uitbesteden

Al een aantal jaar neem ik seo diensten af. In eerste instantie was het niet echt een succes, maar bij het tweede marketingbureau wel. Zo neem ik nu seo regionaal af bij Regiopromotor. Het bedrijf is gespecialiseerd in goed vindbaar worden met lokale zoektermen. Aangezien restaurants door heel Nederland zijn gevestigd is het van belang om lokaal gevonden te worden. Persoonlijk ga ik niet meer dan 20 kilometer reizen om uiteten te gaan. logo-rp

Dagelijks maken veel mensen gebruik van Google om uiteten te gaan. Als je bedrijf direct naar voren komt, gaan mensen eerst op jouw website kijken. Doordat ik hoog in Google sta heb ik het met de dag drukker. Mensen gaan reserveren en maken mond op mond reclame. Hierdoor verspreid het binnen een mum van tijd.

Echt een aanrader

Mijn omzet is flink gestegen sinds dat ik seo regionaal uitbesteed. Het is daarom voor ondernemers ook echt een aanrader om gebruik te maken van seo diensten. Aangezien online marketing heel breed is, kan je jezelf het best laten adviseren door een marketingbureau. Wellicht kan social media ook geschikt zijn voor jouw bedrijf. Bekijk de website voor meer informatie.