spuiterij

Snelle service bij spuiterij Harderwijk

spuiterij Harderwijk

Voor een snelle spuitbeurt aan uw auto mét kwaliteit moet u bij spuiterij Harderwijk zijn. Hier word uw auto goed en met zorg behandeld.

Vorige zomer heb ik een ongeluk gehad. Een auto die recht op mijn achterbumper in reed. Met als gevolg een aantal flinke krassen die niet zomaar te herstellen waren. Om deze krassen weg te laten halen moest ik toch echt een spuiterij benaderen. Na een tijdje zoeken op het internet kwam ik als snel bij spuiterij Harderwijk uit. Hier ging ik dus vervolgens langs. Het personeel bij Alacar is erg vriendelijk wat ik werd er ook erg vriendelijk ontvangen.

Zeer lage prijzen voor een top behandeling

Na overleg kon ik uit 3 soorten behandelingen kiezen. Een budget, standaard en een super behandeling. Ik ging voor de budget behandeling. De goedkoopste. Na de behandeling kon ik weer met een degelijke auto voor de dag komen. De krassen waren weg en het was erg netjes afgewerkt. Wat me verbaasd is de snelle service en de goede prijs. Een goedkopere spuiterij vind je bijna niet. Spuiterij Harderwijk stelt erg nette prijzen op voor de service en het spuitwerk. Als ik een volgende keer weer schade heb weet ik zeker wie ik moet benaderen: Alacar!

 

spuiterij Harderwijk