opleiding

Spoedcursus rijbewijs b

Afgelopen zomer heb ik bij Osseforth mijn rijbewijs b gehaald. Aangezien mijn broer ook zijn rijbewijs b gehaald heeft bij Osseforth, wilde ik ook graag mijn rijbewijs halen bij hun. Mijn broer heeft goede ervaringen aan het bedrijf overgehouden. Zo heeft hij tegen mij gezegd dat het bedrijf een goede service heeft, scherpe prijzen en dat ze beschikken over ervaren instructeurs. Aangezien ik niet heel lang de tijd heb voor het lessen, wilde ik graag een spoedcursus. Je kan dan je rijbewijs binnen 5/6 weken al hebben!

Echt een aanraderlogo.osseforth

Het lessen verliep uitstekend. Ik werd goed geholpen door mijn instructeur. Tijdens het lessen was de communicatie goed en daarnaast stond hij ook in voor een grapje. Toch bleef het wel erg serieus en dat heeft er ook voor gezorgd dat ik in 1 keer ben geslaagd. In totaal waren er 23 lessen nodig om mijn rijbewijs te halen, dus dat is vrij snel! Het is daarom ook echt een aanrader om hier te gaan lessen. Een goede instructeur kan ervoor zorgen dat je 10 lessen minder nodig hebt. Bekijk daarom de website voor meer informatie over het bedrijf. Ze zijn telefonisch bereikbaar en via de mail.