reizen

Super handig: mobiel internet europa

myprivatehotspot logo

Toen ik vroeger ging back packen bestond er nog geen mobiel internet Europa natuurlijk. Inmiddels is dit in het leven geroepen, en toen mijn zoon een maand door Europa ging reizen heb ik heb dan ook een mobiel internet Europa bundel gegeven. Zo was het voor hem toch net wat makkelijker, en hoefden mijn man en ik ons minder zorgen te maken. Met de bundel kunnen we namelijk een stuk makkelijker contact hebben.

myprivatehotspot logo

Snel internet

Ik dacht eerst dat het internet erg langzaam zou zijn, maar dit viel werkelijk reuze mee. Ik hoor van mijn zoon alleen maar dat het internet snel werkt en dat hij er alles mee kan wat hij in Nederland ook kan, zoals video bellen en dat soort dingen. Hij stuurt ons regelmatig foto’s en video’s van waar hij op dat moment is en dat vind ik ook erg leuk om te zien. Ook kan hij via zijn telefoon natuurlijk tijden van het openbaar vervoer makkelijk bekijken, nu hij internet heeft. Ik heb door alle foto’s en dergelijken soms een beetje het idee dat we mee op reis zijn, super gaaf! Ik kan het zeker aan iedereen aanraden, je kan een stuk makkelijker contact houden en het is helemaal niet duur!