Uncategorized

Sweaters van Woolrich: superieure kwaliteit

Op zoek naar een sweater van Woolrich? Dan hoef je niet verder te kijken en je maakt de juiste keuze! De Woolrich sweater iste bestellen en ook verkrijgbaar in de winkels van Hans Voortman. Woolrich is een van de oudste Amerikaanse fabrikanten van wollen kleding. De Woolrich wolfabrieken zijn te vinden op het platteland van Pennsylvania en produceren sinds het begin van de negentiende eeuw kwaliteitswollen producten, zoals de comfortabele Woolrich sweaters. De eerste producten waren wollen dekens speciaal voor houthakkers. Tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog werden deze ‘Civil War Blankets’ ook aan soldaten gegeven.

De groei van Woolrich

Het bedrijf zou niet zo succesvol zijn geweest zonder de leden van de familie Rich, zowel mannen als vrouwen, die een belangrijke rol hebben gespeeld bij de groei van Woolrich. In 1857 werd een overeenkomst gesloten om het bedrijf te verdelen tussen Rich en zijn zoon J.F. Rich, en het bedrijf werd John Rich & Son. In 1930 werd het bedrijf omgedoopt tot Woolrich Woollen Mill, waardoor de naam van het bedrijf overeenkomt met die van de stad. Al tientallen jaren zijn Woolrich sweaters verkrijgbaar en nog altijd gaat het om hoogwaardige wollen sweaters die met vlag en wimpel de tand des tijds doorstaan.

Comfortabel en hoogwaardige kwaliteit – kies voor een Woolwich sweater

Woolrich levert niet alleen warme kleding voor koude buitenactiviteiten. Eind jaren twintig begon het bedrijf met de productie van vrijetijdskleding. Enkele van deze producten waren golfbroeken en wollen badpakken. Door de toevoeging van deze vrijetijdsproducten werd Woolrich een veelzijdiger bedrijf door artikelen voor alle seizoenen te leveren en kleding voor meer klanten. Een Woolrich sweater zit uiterst comfortabel en de kwaliteit is ongeëvenaard. Relaxen voor de open haard, een trektocht door het bos of op wintersport, je doet het allemaal in een warme Woolrich sweater. Je zal gegarandeerd tevreden zijn met de robuuste Woolrich sweater, dus bestel zonder zorgen!