Zakelijk

Voel je beter met groen

Idverde.nl

Groen om je heen zorgt ervoor dat je je beter voelt en beter presteert in elk opzicht. Daarom zetten de mensen bij idverde.nl zich in om anderen te helpen om optimaal gebruik te maken van groen in hun omgeving. Ook helpen zij om optimaal groen in te zetten in de omgeving. Zij werken voornamelijk voor overheden, bedrijven en publieke organisaties. Er zijn drie hoofdzakelijke richtingen waarin idverde.nl zich profileert. Dit zijn advies, realisatie en boomverzorging. Zo hebben zij een ruim team aan boomverzorgers met specialistische kennis van bomen en hoe deze te verzorgen. 

Idverde.nl

Laat je adviseren

De afdeling advies is van idverde.nl is verder opgesplitst in verschillende expertises. Dit zijn bijvoorbeeld sport, maar ook spelen. Zij kunnen in deze categorieën gericht adviseren wat groen in deze omgevingen kan doen. Dit geldt ook voor zorg. Groen is namelijk heel belangrijk voor de mens en kan bijdragen aan herstel. Daarnaast weten ze bij idverde.nl te adviseren over wetgevingen, strategieën en onderhoud. Voor elk aspect dat met groen te maken heeft, kun je idverde.nl wel inzetten. 

Laat het groen voor je doen

Behalve de afdeling advies, is er ook de afdeling realisatie bij idverde.nl. Deze bestaat ook uit verschillende expertise. Een aantal hiervan komen overeen met de afdeling advies. Het is niet zo gek ook, dat idverde.nl niet alleen kan adviseren, maar dit advies ook kan realiseren. Zij kunnen over spelen en zorg bijvoorbeeld adviseren en realiseren – zo kun je alles door vakmensen laten doen en zelf profiteren van groen. Daarnaast kan de afdeling realisatie van idverde.nl aanleg en reconstructie realiseren, maar ook zorgen voor beheer en onderhoud, of voor groen op het dak.