Mode

Voor mij alleen maar Vic Matie

Vic Matie

Vic Matie is het merk waar ik helemaal tevreden over ben. Dat is dan ook de reden waarom ik niets anders meer wil dragen dan schoenen van dit merk. Het was voor mij weer tijd om nieuwe schoenen te bestellen omdat zeker twee paar hun beste tijd wel hebben gehad. Deze waren ook van dit merk en ik heb hier zeker vier jaar mee gedaan. Op een gegeven moment wil je gewoon weer iets verfrissend en dus besloot ik te gaan voor een ander soort dan dat ik was gewent maar uiteraard wel van mijn favoriete merk.

 

Vic Matie

Schoenen die passen onder elke kleding

Toen ik de Vic Matie schoenen binnen had gekregen en ik deze natuurlijk direct gaan dragen. Wat een fijne schoenen zeg! Deze keer heb ik gekozen voor een laars welke onder elke kleding is te dragen. Met name op mijn werk is het prettig om op schoenen te lopen waar je geen hinder door krijgt aan je voeten. Met dit merk hoef ik mij hier dan ook geen enkele zorgen te maken. 

Het is daarom zeker aan te raden om eens een kijkje te nemen op de website: vanbommelschoenen.be!