Wonen

Zonnepanelen Kerkrade bespaart kosten

De zonnepanelen Kerkrade die nu al een half jaar op onze dak liggen, bespaart ons ontzettend veel kosten. We zijn nu al 200 euro ingelopen op onze energierekening. Bizar he? Ik raad het dan ook iedereen aan. Het is goed om duurzaam te zijn. Ik snap niet hoe ik hier vroeger geen rekening mee heb gehouden. Ik was mij er gewoon niet bewust van denk ik. Door de zonnepanelen Kerkrade ben ik niet alleen bewuster geworden van zonne-energie, maar heb ik ook geleerd over andere duurzame oplossingen. Zo verbouwen we nu ecologisch groente en fruit. Dit is, naast dat het dus duurzaam is, ook een nieuwe hobby van mij geworden. Het kwam als een geschenk uit de hemel, want door een aandoening werd ik helaas arbeidsongeschikt. Mijn man moet het huishouden nu ‘alleen’ betalen zeg maar. En ik kwam in een gat terecht, wat kon ik nog doen? Ik had altijd gewerkt. Maar door de zonnepanelen, wat ook leuk was om uit te zoeken, ben ik zo zeg maar een wereld ingerold die ik nog niet kende. Ik besteed veel tijd aan vrijwilligerswerk en heb voldoende rust. Ik ben tevreden. Wie kan dat nou, vandaag de dag, zeggen?

Ikwordgroen-klein