Tuin

Enge wespennest verwijderen in Haarlem

Gezocht op Wespennest verwijderen Haarlem.

De lente staat weer volop bij ons voor de deur. Tijd om de tuin goed op te knappen zodat wij hier optimaal van kunnen genieten. Maar wat nou als je last hebt van een nest met ongedierte in jouw eigen achtertuin? Hier had ik voor enkele weken erg veel last van. Wij zijn namelijk erg druk bezig met het renoveren van onze tuin. Dit verloopt erg goed, echter nadat wij deze nest hebben gevonden niet meer. Ik heb per direct mijn werkzaamheden neergelegd zodat ik zeker ben dat er geen wesp in mijn nabije omgeving kan komen. Deze dieren vind ik onwijs eng en zit er niet op te wachten dat ik word gestoken.

9739319_l

Hulp is onderweg!

Aangezien wij graag onze tuin voor de zomer af willen hebben, ben ik gaan zoeken op het internet naar hulp. Door online een bedrijf te vinden die deze wespennest kan verwijderen hoopte ik sneller weer aan de slag te kunnen. Hierdoor ben ik terecht gekomen op de website van De Wespenman. Diezelfde dag stonden zij nog bij ons op de stoep om het probleem te verhelpen. Gelukkig kan ook ik weer verder in de tuin!