Geboorte

Geboortekaartjes jongens

Leuke geboortekaartjes jongens nodig?

Bij een zwangerschap komt een hoop bij kijken. Uiteraard dien je ervoor te zorgen dat je op tijd de babykamer gereed dient te hebben.

Kisscard

Ikzelf wilde maar al te graag weten of dat ik een jongen of een meisje zou krijgen. Dit om natuurlijk ervoor te zorgen dat de kleding ook klopt met wat in mijn buik groeit. Niks is prettiger om te voelen hoe dat de kleine schopt in mijn buik en niet te vergeten de hartslag wat je horen mag. Uiteindelijk heb ik te horen gekregen dat ik een jongen krijg! super gaaf natuurlijk, niks is gaver om te horen of dat je een meisje of een jongen krijgt?!

Uiteindelijk ben ik gaan zoeken op het internet naar een geboortekaartje. Dit heb ik het liefst zo snel mogelijk geregeld aangezien je na de bevalling uiteraard druk bezig bent met de kleine. Zo ben ik terecht gekomen op de website van Kissgeboortekaartjes. Dit bedrijf biedt voor een zeer aantrekkelijke prijs prachtige geboortekaartjes aan. Tevens is het ook mogelijk dat je een blanco geboortekaartje kan kiezen en het geheel naar eigen wens kan invullen.