Kleding

Leren jasjes dames

Al een geruime tijd ben ik druk aan het zoeken naar een leren jasjes dames aangezien mijn oude jas het nu toch begint te begeven…

1690533_1700492020221526_9068921255298696299_n

Ikzelf ben al in meerdere winkels geweest om te zoeken naar een nieuwe leren jas voor mezelf. Helaas vond ik of de prijs te hoog of ze hadden het niet in mijn maat! Balen natuurlijk want vindt het wel prettig om een jas te dragen ongeacht het weer. Doordat ik via het internet ben gaan zoeken hoopte ik het daar wel te vinden. Hier kwam ik dan ook terecht op de website van Leathershopdoci.nl waar ik eindelijk leuke leren jassen heb gevonden! Natuurlijk moest ik nu ook maar hopen dat ze mijn maat in het assortiment hebben….

Door goed te kijken bij hun op de website is het mij duidelijk geworden dat er meer leuke jassen zijn als dat ik had verwacht, ik moest zelfs kiezen uit drie jassen aangezien ik ze niet alle drie bestellen kan. Ik heb er dan ook voor gekozen om een rode leren jas te bestellen aangezien ik deze kleur nog niet heb gehad!