Vakantie

Met z’n allen in een kampeerboerderij-Brabant

Voor een bedrijf thema week zijn we een week lang naar een kampeerboerderij-Brabant geweest. Dit was ontzettend gezellig. De boerderij had een mooie uitstraling, waardoor ik meteen al meer tot rust kwam. We moesten veel samenwerken en soms ging het er intens aan toe, maar dit was alleen maar goed. Het bevorderd toch wel het contact met elkaar, zo’n weekje weg.

Manege en sportvelden

Doordat er een manege aanwezig was, kon ik mij af en toe terugtrekken wanneer het mij te veel werd. De manege was bij uitstek een goede reflectie omgeving, na mijn bezoek daar wist ik altijd al meteen weer wat ik moest doen. Ik ben ontzettend blij dat we dit hebben gedaan, aanvankelijk zag ik er een beetje tegenop, maar ik heb nu veel beter door wie mijn collega’s zijn en hoe het allemaal in z’n werk gaat. Ik weet nu hoe ik mijn mouwen moet opstropen en met verschillende collega’s om moet gaan. Daarnaast hebben we ook veel gelachen en ook veel spelletjes gespeeld.

Foto’s op de website

Wanneer u meer wilt weten over de accommodatie raad ik je aan om eens naar de website te gaan. Daar zie je ook foto’s. Volgens mij heb je keuze uit twee huizen. Wij zaten in de Eikenberg. Voordat ik het vergeet, de natuur was wonderlijk!!