Zakelijk

Van plan om een eigen bedrijf starten

Eigenlijk weet ik op het moment niet precies wat ik wil doen. Ik werk op dit moment nog voor een baas, maar eigenlijk wil ik al heel lang een eigen bedrijf starten. ben al een tijd op zoek naar hoe ik dit precies aan moet pakken, maar op het moment moet ik zeker weten wat ik wil gaan doen, omdat ik en maand opzegtermijn bij mijn oude baas heb. Natuurlijk is het raadzaam om niet meteen mijn oude baan op te gaan zeggen, omdat ik natuurlijk niet met zekerheid kan zeggen of mijn eigen bedrijf wel gaat lopen. Maar omdat ik nog bezig ben met het opstarten heb ik via de site van Hetisonswerk.nl meerdere dingen gevraagd, welke zij voor mij uit handen gaan nemen. Natuurlijk ben ik al een tijdje bezig om mijn artikelen te verkopen, ik verkoop namelijk mooie beelden uit Afrika. Maar omdat het nog maar aan het begin is, wilde het nog niet zo lukken om de spullen te verkopen. 

5063b765af4cc9a89249e7bf2cda563f_hiow_logo_wit

Inmiddels heb ik mijn baan kunnen opzeggen, en heb ik me volledig in mijn webshop gaan verdiepen. Sinds ik de hulp van Hetisonswerk.nl heb gekregen weet ik nu ook waar ik aan toe ben, en hoe ik de zaken het beste zelf kan oppakken.