Uncategorized

Dart flights bedrukken? Het is mogelijk!

Wist je dat je dart flights bedrukken inmiddels een mogelijkheid is? Dart flights bedrukken kan via de site van Dartshopper. Misschien ben je als darts liefhebber al bekend met deze site. Deze darts site staat bekend om het grote aanbod en de klantvriendelijke voorwaarden. Ook op het gebied van dart flights bedrukken heb je ruim de keuze. Als je voor 22:00 uur bestelt, zijn jouw gedrukte dart flights de volgende dag al in huis. Bestel je voor meer dan 50 euro? Dan betaal je geen verzendkosten. Achteraf betalen is mogelijk, net als retourneren. Dit dien je wel binnen 2 weken te doen.

Meer info over dart flights bedrukken

Op alle fronten beschikt de Dartshopper site over een ruim aanbod. Zo ook als het gaat om het laten bedrukken van dart flights. Zo kun je kiezen uit flights van verschillende soorten micron die je kunt laten bedrukken. 75 of 100: het kan allemaal. Ook de shafts van je dart pijl kun je laten bedrukken met tekst. Of deze shafts nu lang of kort zijn, jouw tekst valt er altijd op te drukken. Tot slot is het ook mogelijk om kleding van Target Coolplay te voorzien van een tekst of afbeelding naar keuze. En dat alles voor een goede prijs!

Wat vind je nog meer bij Dartshopper?

Naast dart flights bedrukken kun je als darts liefhebber bij de site van Dartshopper terecht voor alles wat je nodig hebt. Binnen het assortiment van je darts sets van de grootste namen binnen het darten. Wat dacht je van sets van Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld, Phil Taylor, Peter Wright, Gary Anderson, Dave Chisnall en nog vele anderen? Maar ook voor soft tip pijlen, dartborden, matten, scoreborden, surrounds, cabinets, kleding, accessoires en vele andere spullen ben je bij Dartshopper aan het juiste adres.