Mode

Voor mij geen andere kapper meer dan kapsalon Uithoorn

Voor een tijd terug had ik nog geen vaste kapper, ik ging naar een kapper wanneer het nodig was. Maar toen ik een keer bij een kapper was en die op de een of andere manier mijn haren zo verpest hadden ben ik op zoek gegaan naar een kapper die wel weet waar die mee bezig is. Deze kapper heb ik gevonden bij kapsalon Uithoorn, hier weten zij van wanten en ga ik steeds met de mooiste kapsels weer naar huis. Bij deze kapsalon werken zeer vriendelijke en gediplomeerde medewerkers welke je precies kunnen helpen bij het maken van een keuze, bijvoorbeeld wanneer je je haren een keer wilt verven.  

kapsalon Uithoorn

Mooi kapsel voor de feestdagen

De kapster heeft mij goed geholpen met het maken van een keuze wat betreft de haarkleur, het is donker rood geworden en niet donker bruin. Een ander voordeel is dat deze kapsalon alleen maar gebruik maakt van één merk en dat is L’Oréal, met een ander merk wordt hier niet gewerkt. De produkten van L’Oréal zijn bijzonder goed dat merk je meteen wanneer je je haren hebt laten wassen en knippen. Inmiddels heb ik thuis ook maar L’Oréal aangeschaft, mijn haren zijn een stuk zachter en vallen beter in model.