Lifestyle

Door online tarot veel geleerd

Vroeger deed ik met vriendinnen aan tarot. Maar dit was natuurlijk niks. We snapte het niet, waardoor je ook niet echt weet wat je doet. Doen ik zag dat er ook online tarot was, kon ik het niet laten een afspraak met een paragnost te maken. Niet veel later begonnen we. Ik vond het spannend, omdat het eigenlijk best goed voelde. Soms twijfel je nog wel eens waar je in wil geloven, je weet ook dat alles bedacht is, alles is een waarheid, en zo ontstaan er oneindige waarheden. Maar, het was bijzonder. Zeer bijzonder.

logo

Van wijsheid naar verdriet naar opluchting

Ik heb ongeveer elke emotie meegemaakt die je kan hebben. Ze wist zo goed, de kaarten wisten zo goed, waar en wie ik ben. Het raakte mij zeer hoe dicht het allemaal bij mijn hart lag en hoe mijn hart opende bij elke kaart die werd gelegd. Ik heb veel geleerd. Veel duidelijker weet ik nu waar ik naar toe wil. Waar ik soms de zeilen even bij moet zetten maar vooral: waar ik mag rusten. Alles is goed, dat is denk ik de beste les uit het hele gesprek. Enorm waardevol.