Lifestyle

Voor mooi drukwerk ga je naar drukkerij Goes

Op zoek naar een bedrijf die mooi drukwerk voor je kan maken, zoek dan niet verder en ga naar drukkerij Goes. Bij deze drukkerij weten zij precies wat de bedoeling is om mooi drukwerk te leveren. Zo hebben wij onze trouwkaarten bij deze drukkerij laten maken. Nadat wij eerst een gesprek hebben gehad met een van de medewerkers van drukkerij de Lange om te zien wat de mogelijkheden waren. Zijn wij er uiteindelijk overeen gekomen hoe onze trouwkaarten eruit moesten gaan zien. Best wel moeilijk om een keuze te maken uit zoveel leuke ontwerpen die wij tijdens dit gesprek te zien kregen.   

 

drukkerij Goes

Zeer mooie kaarten

Je kan wel merken dat de medewerkers van de drukkerij in Goes al jaren ervaring heeft met het ontwerpen en maken van kaarten, voor welke gelegenheid dan ook. Denk bijvoorbeeld aan geboortekaarten, rouwkaarten, maar ook voor verjaardagskaarten ben je hiervoor aan het juiste adres. Ondertussen hebben wij de kaarten voor onze trouwerij al ontvangen en zijn wij druk bezig om alle adressen op de enveloppen te zetten. Zodra dit klaar is kunnen wij de kaarten op de bus doen.

Inmiddels zijn alle kaarten op de bus gedaan en hebben wij al de eerste leuke reacties hierop ontvangen. Dit kan ook niet anders, want het zijn ook bijzonder mooie kaarten geworden.